opening-004

Opening by H.K.H. Prinses Margarita de Bourbon de Parme

Zaterdag 12 september werd George Health Lab, welswaar met een kleine groep genodigden vanwege Corona maatregelen, toch feestelijk geopend door H.K.H. Prinses Margarita de Bourbon de Parme.

De eigenaar van George Health Lab, George Kroukis, groeide op in Athene, Griekenland.
Al op zeer jonge leeftijd werd zijn zwemtalent ontdekt, begon hij onder professionele begeleiding te trainen en nam hij zeer succesvol deel aan nationale en internationale zwemwedstrijden. Hierdoor ontstond zijn interesse voor sport en bewegingsleer.
Tegenwoordig wordt George beschouwd als een expert op het gebied van corrigerende en hoogwaardige bewegings-kinesiologie en stress management. Met meer dan 30 internationaal erkende specialisaties en meer dan 9 jaar ervaring, is hij in staat om de oorzaak van praktisch ieder probleem op het gebied van beweging te vinden.George behandelt het lichaam altijd als een geheel systeem en is zeer succesvol geweest waar traditionele benaderingen hebben gefaald.

Tot de dag van vandaag heeft hij zich ontwikkelt in verschillende disciplines van fitness en gezondheid, die het leven van mensen kunnen verbeteren. Zijn nieuwsgierigheid, vanaf jonge leeftijd, naar de mentale en fysieke aspecten van het menselijk lichaam, hielpen hem om een expert in zijn vakgebied te worden.